Mistä kaikki sai alkunsa?

Posted on Posted in Uncategorized

#Focuz on pyörinyt ajatuksissani jo muutaman vuoden. Kiireinen ja ”kiireinen” arki ovat kuitenkin venyttäneet toteutusta niin, että vasta nyt olen saanut ensimmäisen raakaversion tuupattua ulos. Kyseessä on todellakin kokeiluversio ja voit olla varma, että sivun sisältö on vuoden päästä jotain ihan muuta. Toivottavasti se kehittyy ja oma intoni pysyy vähintään samana tai kasvaa.

Mistä tässä focuz tai #Focuz -ajattelussa on sitten kyse? Olen, varmasti omasta urheilutaustastani johtuen, erittäin kunnianhimoinen henkilö. Mitä ikinä teenkin niin haluan tehdä sen mahdollisimman hyvin. Tätä ei pidä ymmärtää väärin. Se ei tarkoita välttämättä samaa kuin jatkuva suorittaminen, vaan välillä mahdollisimman hyvin tekeminen voi tarkoittaa kahden tunnin makoilua omien poikien kanssa sängyllä saamatta mitään erityistä aikaiseksi.

Focuz pyrkii herättämään ajatuksia, löytämään elementtejä, toimintatapoja ja työkaluja yms. asioita, joiden avulla sinä tai minä voi keskittyä oleelliseen tai muuten vain parantaa sitä mitä ikinä olemmekaan tekemässä – toisin sanoen löytää oikeanlainen #Focuz. Melko leväperäistä, eikö? Lähtökohtaisesti en tule rajaamaan sivuston sisältöä kovin tarkasti pelkästään senkin vuoksi, että mikäli päähäni tulee esimerkiksi kirjoittaa perhosista niin voin sen hyvällä omalla tunnolla tehdä.

Kuten sanottu, sivusto tulee varmasti muokkautumaan hurjasti matkan varrella. Se lähtee liikkeelle blogista, jonka kirjoittaminen on minulle kaikkea muuta kuin helppoa. Kirjoittamisen tuska on yksi syy minkä vuoksi sivuston perustaminen on myös kestänyt niin kauan. Kuitenkin uskon ja tiedän, että pakotettuna kirjoittamisesta tulee pikku hiljaa tapa ja sitä myöten myös tuska helpottuu. Seuraava askel olisi tuottaa sivustoille myös kuvia ja videoita, joita olen aina myös halunnut tuottaa. Se millaisia ja miten tulen niitä toteuttamaan on vielä hämärän peitossa ja konsepti todellakin hakee vielä itseään.

Tervetuloa messiin!

P.S. Niin ja miksi sitten #Focuz eikä focuz…ensimmäisestä on helpompi lähteä rakentamaan brändiä kuin toisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *